asperges in het veld 2018 pop up restaurant

Asperges in het Veld

Midden in de omliggende natuur in de directe omgeving van Den Bosch, om precies te zijn op de landerijen van de Heihoorn in Cromvoirt, verrijst ook in 2019 weer  het sfeervolle pop-up restaurant Asperges in het Veld.  Het restaurant werkt samen met Verhoeven Asperges, een teler die op biologisch dynamische wijze een de lekkerste asperges kweekt. Het pop-up restaurant biedt van 16 mei tot en met 3 juni 2019 plaats aan 150 gasten.

Aspergeteler Verhoeven uit Cromvoirt

De familie Verhoeven heeft een lange traditie in het kweken van de betere Brabantse asperges. De familie werkt met veel passie in hun bijzondere aspergebedrijf. Er zijn namelijk maar een handje vol aspergekwekers die net zoals Verhoeven Asperges op biologisch/dynamisch wijze (h)eerlijke asperges kweken. Bij deze methode zijn geen chemische correctiemiddelen toegelaten. En staan de planten ook wat verder uit elkaar. Dat levert een (h)eerlijke en veel lekkerdere asperge op en dat proef je. Verhoeven Asperges levert zijn asperges aan de betere horeca en retailers in de regio. Veel particulieren komen speciaal naar hun asperge-winkel in Cromvoirt, uiteraard direct naast de kwekerij. De betere chef-koks zijn steeds op zoek naar lokale biologische producten. En vertellen het ‘verhaal’ van Verhoeven Asperges maar wat graag aan hun gasten.

pop up asperge restaurant bij verhoeven

Sterrenrestaurants komen koken

Het pop-up restaurant heeft 11 restaurants bereid gevonden om 1 of meerdere dagen te komen koken, waarvan 3 restaurants met 1 Michelinster. Er zijn reguliere dagen met een 3-gangen of 4-gangen lunch en een 4-gangen diner en top-chefdagen met een 4-gangen lunch en een 5-gangen diner. Op de site kun je zien wie wanneer kookt en kun je ook direct reserveren.

Afterparty’s met live entertainment

Op iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is er na het diner een DJ afterparty, waar je onder het genot van een drankje, nog even kunt nagenieten. Op iedere zondag en maandag 2e Pinksterdag is dit na de lunch.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *