Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festival van het levenslied Den Bosch 2019

vrijdag 12 juli 2019 - zondag 14 juli 2019

- Gratis
festival van het levenslied 2018

Het festival van het Levenslied in den Bosch, is een vrij toegankelijk jaarlijks terugkerend muziekfestival in de Binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Het festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 12 juli 2019 tot en met zondag 14 juli 2019. Maak er een leuk weekend van en boek op tijd een hotel. 

Programma Levenslied den Bosch 2019

Of je nu Homo, Lesbo, Bi, Transgender of gewoon hetero bent, iedereen is welkom! Lekkere muziek verzorgd door bekende en minder bekende DJ’s, live optredens van artiesten en de beste Dragqueens van Nederland.

Zaterdagavond  : “Made in Holland”, met muziek die is toegespitst op jongere bezoekers en de liefhebber van up-tempo Nederlandstalige muziek.
Een keur van lokale, regionale en landelijk bekende artiesten die niet alleen Nederlands, maar ook anderstalig zingen. Van Levenslied en nederpop tot swingende soul en hippe dance. Voor elk wat wils!

Zondag 14 juli is als vanouds de middag van het echte levenslied. Muziek met een lach en een traan. Tijdens deze 22ste editie van het festival stellen we lokale en regionale talenten in de gelegenheid om zich in een showcase te presenteren.

 

Gegevens

Begin:
vrijdag 12 juli 2019
Einde:
zondag 14 juli 2019
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
http://www.levenslied.nl/

Locatie

Markt Den Bosch
Markt 1
Den Bosch, Nederland
+ Google Maps